Whistleblower skældte sin chef hæder og ære fra efter chokerende opdagelse i pensionsmæglerfirma

Niels Asger Nielsen anmeldte sin arbejdsgiver til Finanstilsynet. "Det er bestemt ikke, fordi man får noget ud af det. Andet end ro i sjælen, og det er selvfølgelig også det vigtigste. Så skide være med pengene." Finanswatch sætter i en artikelserie fokus på whistleblowere.
Niels Asger Nielsen blev rasende, da han opdagede, at hans arbejdsgiver gjorde brug af ufine metoder. | Foto: Brian Karmark
Niels Asger Nielsen blev rasende, da han opdagede, at hans arbejdsgiver gjorde brug af ufine metoder. | Foto: Brian Karmark
Fortalt til Stefan Nygaard

Sidste år opdagede Niels Asger Nielsen, at pensionsmæglerselskabet Söderberg & Partners ikke kun bedrev uvildig mægling, som selskabet ellers hævdede, men at en afdeling i virksomheden, Team Private, lokkede kunder over i Topdanmark, og at de ansatte fik betaling, hver gang det lykkedes at få en kunde i hus. Da Niels Asger fandt ud af dét, sagde han sit job op og meldte sin arbejdsgiver til Finanstilsynet. Knap et år senere kom afgørelsen: Tre alvorlige påbud for ikke at føre uvildig mægling.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også