Watch Medier

Ny ledelse på plads i Dansk Salt

Saltvirksomheden fra Mariager har fået både ny adm. direktør og bestyrelsesformand efter ejerskiftet sidste år, viser registrering. Dansk Salt producerer salt til fødevarer, industri, vejsalt og medicinsk brug.

Dansk Salt i Mariager er vendt tilbage til sit tidligere navn og har fået ny ledelse. | Foto: Peter Hove Olesen/Peter Hove Olesen

Nye navne på blokken hos Dansk Salt i Mariager. Virksomheden, der er Skandinaviens eneste saltudvindingsaktør, hører under kemikoncernen Nouryon med hovedsæde i Holland og de har sat et nyt ledelsesteam, viser en CVR-registrering.

Adm. direktør Torben Brændgaard har forladt virksomheden til fordel for Pindstrup Mosebrug og erstattes af Søren Møller. For enden af bestyrelsesbordet kommer tyske Philipp Polenz fra Nouryon-koncernen til at sidde som formand. Han afløser Nils Corneille van der Plas.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede