Watch Medier

Danish Crown-datterselskab udvider ledelsen ved intern rekruttering

Danish Crowns tarmselskab DAT-Schaub får den nuværende finansdirektør i Danish Crown Foods ind i ledelsen. Afløseren som finansdirektør kommer fra Salling Group.

Foto: PR/Dat-Schaub

Tarmselskabet DAT-Schaub har trukket en ekstra stol ind til ledelsesbordet.

Datterselskabet til Danish Crown udvider ledelsesholdet, hvor den nuværende finansdirektør i Danish Crown Foods, Kasper Bremer Orloff, træder ind i den nyoprettede stilling som COO, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Derved udgøres ledelsen i DAT-Schaub af adm. direktør Jan Roelsgaard, finansdirektør Morten Fredborg og driftsdirektør Kasper Bremer Orloff.

"Det er med stor glæde, jeg kan byde Kasper velkommen. Vi lærte ham at kende under DCW fusionen i 2012, og efterfølgende har både Morten og jeg arbejdet tæt sammen med Kasper i flere af vores opkøbsprojekter, og han har derfor et godt indblik i vores forretning allerede," siger Jan Roelsgaard i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Han er god til at bevare overblikket, stille de rigtige spørgsmål, holde det strategiske udsyn, og så er han meget fokuseret på at skabe resultater."

Arvtageren som ny finansdirektør i Danish Crown Foods bliver Signe Lind Jakobsen. Hun kommer fra en stilling som finansansvarlig i Salling Group og har en fortid hos Deloitte, Rema 1000 og Lantmännen Group.

Kasper Bremer Orloff er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og har været finansdirektør i Danish Crown Foods siden november 2018. Han har arbejdet for Danish Crown siden 2011.

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs