Watch Medier

ERP-rådgiver Herbert Nathan stopper hos Devoteam

Fire år efter sammenlægningen af en del af hans egen forretning og Devoteam stopper ERP-konsulenten Herbert Nathan nu i virksomheden og bliver igen selvstændig.

Foto: Colourbox

ERP-konsulenten Herbert Nathan skal igen være selvstændig. Det skriver han på sin Linkedin-profil.

Han stopper fire år efter, at en del af Herbert Nathan & Co blev sammenlagt med Devoteam, hvor Herbert Nathan selv har arbejdet med ERP-rådgivning - Enterprise Resource Planning - og også trådte ind i ledelsen i 2016. For 1,5 år siden gik han dog på deltid, skriver han i opslaget og forklarer, at han sideløbende har brugt tid på bestyrelsesposter og investeringer.

Farvellet til Devoteam er dog ikke en pensionering, lyder det fra Herbert Nathan – han er frisk på "mindst 10 års mere erhvervsaktivitet".

Hans plan er at fortsætte som rådgiver, men nu som selvstændig og samtidig videreudvikle ERP-analyser med et digitalt fokus hos den svenske del af Herberth Nathan & Co, som forblev en selvstændig virksomhed, da resten blev sammenlagt med Devoteam.

"'ERP begrebet' udvikler sig – det er ikke, hvad det har været tidligere. Jeg kalder det 4. generations ERP. Og det passer jo egentlig også meget godt til min historie; PwC, HerbertNathan & Co., Devoteam og nu tilbage i eget regi," skriver Herbert Nathan på sin Linkedin-profil.

Devoteam forfremmer ny chef i datterselskab

Devoteam slår kløerne i konsulenthus 

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs