Watch Medier

Ørsted skifter landechef i USA: Thomas Brostrøm har fået et andet job

Thomas Brostrøm har ifølge Ørsted valgt at søge karrieremuligheder uden for energiselskabet.

Foto: Illustration: Vineyard Wind

Det danske energiselskab Ørsted må sige farvel til Thomas Brostrøm, der har været landechef på det vigtige amerikanske marked for havvind.

Han bliver erstattet af David Hardy, der overtager stillingen som landechef for den nordamerikanske forretning for havvind med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Ørsted har Thomas Brostrøm besluttet sig for at forfølge nye karrieremuligheder uden for selskabet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Heraf fremgår det også, at den nu tidligere landechef hos Ørsted vil flytte tilbage til Europa i løbet af de kommende måneder, da han skal starte i en ledende rolle inden for vedvarende energi hos et globalt energiselskab.

Centrica Energy Trading udvider til nye markeder

BP's markedsværdi falder til laveste niveau i 26 år 

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede