Watch Medier

Tredje generation sat i spidsen for Grundfos

Grundfos har udpeget Poul Due Jensen som ny topchef. Han afløser Mads Nipper, der er skliftet til Ørsted. Og som barnebarn af stifteren er han den tredje Due Jensen på topchefposten i den globale pumpevirksomhed.

Pouls due Jensen (t.v.) med sin far, Niels Due Jensen, som selv var adm. direktør for Grundfos 1977-2003. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Bestyrelsen i Grundfos Holding har tirsdag peget på Poul Due Jensen som ny adm. direktør i virksomheden, oplyser Grundfos i en pressemeddelelse.

Poul Due Jensen, der indtil nu har været group executive vice president, har sagt ja til stillingen og tiltræder med det samme, fremgår det. Han afløser nuværende topchef Mads Nipper, der fra årsskiftet bliver adm. direktør i energikoncernen Ørsted.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs