Watch Medier

Olieprofil skal stå i spidsen for dansk brintkomet

Green Hydrogen Systems har hyret tidligere Dong og Ineos-direktør til at løfte brintselskabet ind i næste fase med mulig børsnotering i sigte.

Foto: Lasse Hyldager/Green Hydrogen Systems

Det kom som lidt af en overraskelse, da Sebastian Koks Andreassen i starten af oktober sagde sit job som adm. direktør for Ineos' skandinaviske forretning op. Indtil da havde han siddet 11 år i det daværende Dong Energy bl.a. som finansdirektør. Så det var et velkendt ansigt i Nordsøen, som takkede af.

Det var dog ikke en længere efterårsferien, den danske olieboss lagde an til, men et sporskifte. Tirsdag annoncerer Green Hydrogen Systems (GHS) således, at Sebastian Koks Andreassen fra 1. november skal stå i spidsen for det danske brintselskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs