Watch Medier

ATP hyrer medarbejder med Jeudan-erfaring til nøgleafdeling

ATP Ejendomme vil opruste nøgleafdelingen asset management, der skal fastholde kunder og tiltrække nye. Derfor har investoren ansat ny medarbejder med mangeårig erfaring fra Jeudan og senest Deas i en kortere periode.

Søren Krohn Nielsen skifter Deas ud med ATP Ejendomme. | Foto: Colourbox

1. november skifter Søren Krohn Nielsen Dirch Passer Allé på Frederiksberg og en titel som key account manager hos Deas ud med Gothersgade i København K og et nyt job som asset manager hos pensionsinvestoren ATP Ejendomme.

Det oplyser ATP Ejendomme i et opslag på Linkedin.

Søren Krohn Nielsen har været 15 måneder hos ejendomsadministratoren Deas, men har mangeårig erfaring fra ejendomsinvestoren Jeudan, hvor han i 11 år bestræd posten som kundechef.

"Jeg anser mig selv for at være en nysgerrig og løsningsorienteret holdspiller. Jeg er meget fokuseret på at opnå en høj grad af kundetilfredshed og et fordelagtigt afkast til ATP," siger Søren Krohn Nielsen selv.

Under opbygning

Hos ATP bliver det et velkendt ansigt, Søren Krohn Nielsen kommer til at referere direkte til, da ATP's chef for asset management, Tine Cederholm Bemberg, tidligere har været 12 år i Jeudan.

Her var hun med til at opbygge asset management-funktionen, der skal være med til at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende.

Hos ATP er der også ambitioner om vokseværk i asset management-afdelingen. Således bliver Søren Krohn Nielsen den fjerde ansættelse i afdelingen siden september måned.

"At være med til at etablere en stærk asset management-afdeling sammen med afdelingschef Tine Cederholm Bemberg og de øvrige kolleger er bestemt også noget, jeg ser meget frem til," siger Søren Krohn Nielsen.

Med til historien hører det også, at ATP's asset management-afdeling har været udfordret af stor udskiftning, og flere erfarne medarbejdere har forladt pensionsinvestoren i løbet af 2020, som EjendomsWatch har beskrevet i september.

Det har længe været topchef Martin Vang Hansens ambition at opbygge en stærk asset management-afdeling i stil med den Jeudan har.

I dag udgøres afdelingen af syv. Med de nye ansættelser vil afdelingen 1. november være ni.

ATP lider under nøglepersoners afgang: Projekter står stille og lejeindtægter mangler

Fortrolige papirer afslører: ATP-chef skyder tilbage mod sin forgænger

ATP Ejendomme henter Newsec-profil ind i folden: Får ansvaret for kunder

Storkunder søger væk fra ATP Ejendomme: Millioner i leje glipper 

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs