Watch Medier

Medie: Waoo-topchef er fyret uden løn eller fratrædelsesordning

Den øjeblikkelige afskedigelse af topchefen i internet- og TV-leverandøren Waoo betyder, at den nu tidligere adm. direktør stopper uden udsigt til hverken løn eller fratrædelsesordning, skriver Finans.

Tidligere Waoo-topchef Jørgen Stensgaard. | Foto: Waoo/PR

Mandag aften meddelte internetleverandøren Waoo, at selskabet med øjeblikkelig virkning stopper samarbejdet med adm. direktør Jørgen Steensgaard, og det betyder, at den nu tidligere topchef forlader posten uden hverken løn eller fratrædelsesordning, skriver Finans.

Mediet erfarer fra flere kilder, at sagens alvorlige karakter betyder, at Waoo-direktøren er blevet fyret med et øjeblikkeligt lønstop og uden fratrædelsesordning.

Bestyrelsesformand Casper Holst-Christiensen afviser at kommentere sagen over for Finans, da man betragter det som en ansættelsesretlig personalesag.

Det har ikke været muligt for Finans at få en kommentar fra Jørgen Stensgaard.

Læs mere her:

Waoo fyrer topchef efter "potentielle uregelmæssigheder"  

Stort advokatfirma sat på opgave med at granske Waoo-boss 

Waoo-direktørs exit fra formandspost i brancheorganisation blev besluttet før fyring 

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs