Watch Medier

Nordea skiller sig af med Wealth Management-chef i Danmark

For at nå nye mål og få en anden kultur i Private Banking Danmark har Nordea valgt at fyre chefen for dette område, Hans Henrik Klestrup. Det oplyser Gustav Unger, der er nordisk chef for Nordea Private Banking, og sætter samtidig navn på Klestrups midlertidige afløser.

Gustaf Unger, nordisk chef for Nordea Private Banking | Foto: PR/Nordea

Det er Nordeas valg, at Hans Henrik Klestrup ikke længere skal være bankdirektør med ansvar for bankens danske Wealth Management- og Private Banking-område.

Børsen Pro skrev først, at bankdirektøren fratræder sin stilling, men der er altså reelt tale om en fyring, oplyser Nordea til FinansWatch.

"Private Banking i Danmark har leveret gode resultater, og det vurderes, at der er et endnu større potentiale. Der er derfor sat ambitiøse mål for at realisere dette potentiale med udgangspunkt i et stærkt samarbejde på tværs af Nordea," skriver Gustaf Unger, nordisk chef for Nordea Private Banking, i en mail til FinansWatch og fortsætter:

"For at nå de nye mål og sikre en nødvendig ændring i ledelsestilgangen og kulturen i forretningsenheden er det besluttet at udnævne en ny leder af Private Banking i Danmark. Hans Henrik Klestrup stopper derfor i banken, når overleveringen er på plads."

Sanne Fredenslund tager over som fungerende chef for Private Banking i Danmark, oplyser Gustaf Unger.

Hans Henrik Klestrup har arbejdet i banken siden 1986.

Wealth Management-chef forlader Nordea Danmark 

Nordea-chef køber ikke præmis om utilfredse kunder 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede