Watch Medier

Nordea skiller sig af med Wealth Management-chef i Danmark

For at nå nye mål og få en anden kultur i Private Banking Danmark har Nordea valgt at fyre chefen for dette område, Hans Henrik Klestrup. Det oplyser Gustav Unger, der er nordisk chef for Nordea Private Banking, og sætter samtidig navn på Klestrups midlertidige afløser.

Gustaf Unger, nordisk chef for Nordea Private Banking Foto: PR/Nordea

Det er Nordeas valg, at Hans Henrik Klestrup ikke længere skal være bankdirektør med ansvar for bankens danske Wealth Management- og Private Banking-område.

Børsen Pro skrev først, at bankdirektøren fratræder sin stilling, men der er altså reelt tale om en fyring, oplyser Nordea til FinansWatch.

"Private Banking i Danmark har leveret gode resultater, og det vurderes, at der er et endnu større potentiale. Der er derfor sat ambitiøse mål for at realisere dette potentiale med udgangspunkt i et stærkt samarbejde på tværs af Nordea," skriver Gustaf Unger, nordisk chef for Nordea Private Banking, i en mail til FinansWatch og fortsætter:

"For at nå de nye mål og sikre en nødvendig ændring i ledelsestilgangen og kulturen i forretningsenheden er det besluttet at udnævne en ny leder af Private Banking i Danmark. Hans Henrik Klestrup stopper derfor i banken, når overleveringen er på plads."

Sanne Fredenslund tager over som fungerende chef for Private Banking i Danmark, oplyser Gustaf Unger.

Hans Henrik Klestrup har arbejdet i banken siden 1986.

Wealth Management-chef forlader Nordea Danmark

Nordea-chef køber ikke præmis om utilfredse kunder

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.