Watch Medier

FB Gruppen går i Lidl efter ny projektudviklingschef

Bygningsingeniør med fortid som oprydder under finanskrisen rykker over til udvikleren FB Gruppen.

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen Bent Schleef Arvidsen. | Foto: PR

Den 48-årige Bent Schleef Arvidsen er netop startet som ny projektudviklings­chef i FB Gruppen.

Udvikleren fra Hvidovre, som for tiden vokser, er i stigende omfang begyndt at udvikle hele bydele.

Bent Schleef Arvidsens første opgave har således været at udvikle det sidste byggefelt i det nye byområde Grønttorvet i Valby i København.

Det skriver FB Gruppen i en pressemeddelelse.

"Byggefeltet skal stå færdigt i november 2022. Herudover arbejder jeg med Vilvorde i Gentofte, hvor vi skal omdanne det tidligere kursuscenter til ca. 40 boliger. Efter et indledende borgermøde er lokalplanprocessen nu gået i gang og vi forventer, at boligerne kan stå klar i 2023," udtaler Bent Schleef Arvidsen i meddelelsen.

Han er uddannet bygningsingeniør fra DTU.

Gennem årene har han arbejdet hos blandt andre MT Højgaard, Park Street Nordicom og BRF Kredit. Under finanskrisen tog han sig af de panter, som BRF hjemtog på tvangsauktion og havde ansvaret for at gøre ejendommene klar til salg.

Senest kommer han fra en stilling hos supermarkedskoncernen Lidl, fremgår det.

FB Gruppen er i øjeblikket ved at omdanne Grønttorvet i Valby fra et erhvervsområde til en helt ny bydel med 3000 blandede boliger. Herudover arbejder udvikleren med bydels- og boligprojekter blandt andet i Høje-Taastrup, Holbæk, Ballerup, Stenløse og Gentofte.

I år alene forventer selskabet at færdiggøre omkring 800 boliger på Sjælland.

FB Gruppen går til milliardinvestering i Hedehusene med inspiration fra Valby

FB Gruppen indgår aftale om 160.000 kvm boliger i Storkøbenhavn 

Mere fra Watch Medier

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs