Watch Medier

Tidligere direktør i Tønder Bank skaber splittelse i frimurerordenen

Mogens Mortensen, der som direktør fik hård kritik i forbindelse med krakket i Tønder Bank, er blevet centrum for en intern strid i Den Danske Frimurerorden.

Foto: Dalhoff Casper/Ritzau Scanpix

Mogens Mortensen, tidligere direktør i den nu krakkede Tønder Bank, har fået en magtfuld post som såkaldt tilsynsmester i Den Danske Frimurerorden, og det har ifølge Politiken skabt splid internt i den hemmelighedsfulde loge.

Avisen beretter, at der er interne spændinger og kritik af ordenens stormester, Walter Schwartz, som anklages for at køre en meget egenrådig ledelsesstil. Samtidig har han stået for udnævnelsen af Mogens Mortensen til tilsynsmester, hvilket beskrives som en meget magtfuld post, hvor han skal på visitation i de forskellige loger og er stormesterens stedfortræder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nye danske gasprojekter gemmer sig under Nordsøens overflade

Total Energies har allerede annonceret planer om at udvikle gasfelterne Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord i den danske del af Nordsøen. Efter dem ligger også en række andre danske gasprojekter klar i pipelinen. Analysehuset Rystad forventer gasinvesteringer for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede