Danske Bank-profil gennem 35 år skifter til mæglerfirma

EDC Erhverv Poul Erik Bech gør ejendomschef og tidligere direktør til chef for Capital Markets.
Foto: EDC/PR
Foto: EDC/PR

Flemming Buhl er fra 1. november ny chef for Capital Markets hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, oplyser mægleren.

Han kommer fra en stilling som direktør i Danske Bank-ejede Nordania Leasing og ejendomschef i Danske Leasing, hvor han sammenlagt har tilbragt knap 35 år af sin karriere.

"Vi er rigtig glade for, at vi har landet en tung profil, som Flemming Buhl, der bliver partner og medejer. Ligesom vi oprettede vores internationale afdeling for 1¼ år siden som en selvstændig og dedikeret afdeling, som har været en stor succes, så udskiller vi nu vores større transaktioner i en særskilt Capital Markets-afdeling," siger grundlægger Poul Erik Bech i meddelelsen.

"Det gør vi for at strømline arbejdet og fokusere yderligere på vores voksende Capital Markets-område, og vi ser et stort potentiale med Flemming Buhl i spidsen i tæt sammen med vores 18 erhvervscentre," fortsætter han.

Flemming Buhl var i Danske Bank ansvarlig for salg og køb af erhvervsejendomme med en samlet ejendomsportefølje på 6 mia. kr., fremgår det.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at videreudvikle EDC Erhverv Poul Erik Bechs Capital Markets-område. De sidste 20 år har jeg arbejdet med opbygning og udvikling af en væsentlig ejendomsportefølje. Jeg har gennemført et betydeligt antal ejendomstransaktioner, due diligence-processer, forhandlinger på både købs- og salgssiden. Med min robuste finansielle viden, min erfaring med ejendomstransaktioner og mit brede netværk, så er jeg sikker på, at vi kan styrke området Capital Markets yderligere," siger hovedpersonen selv.

Forleden annoncerede mægleren Colliers, at man hentede sin nye kommunikationschef i Nordania Leasing.

Colliers henter ny kommunikationschef i Danske Bank-selskab 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også