Redaktionschef for TV 2 Play bliver direktør for ny medieklynge

Redaktionschef fra TV 2 stiller sig fra nytår i spidsen for Media City Danmark, som bl.a. en række mediehuse står bag, og som skal give Odense en styrkeposition inden for medier og medieteknologi.
Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge forlader TV 2 og begynder ved årsskiftet som direktør for Media City Odense. | Foto: PR/TV 2
Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge forlader TV 2 og begynder ved årsskiftet som direktør for Media City Odense. | Foto: PR/TV 2

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge, der i dag er redaktionschef hos TV 2 Play, bliver fra årsskiftet direktør for Media City Odense. Det oplyser parterne bag Media City Odense i en pressemeddelelse.

Media City Odense blev præsenteret tidligere på året og har som ambition at opbygge en medietechklynge i Fyns største by. Bag initiativet står TV 2, Jysk Fynske Medier, TV 2 Fyn, Syddansk Universitet og Odense Kommune.

Den kommende direktør for Media City Odense er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har siden været reporter og redaktør hos TV 2 Nyhederne og senest redaktionschef på TV 2 Play Nyhederne, hvor hun bl.a. har haft ansvar for udvikling af nyhedsformater til TV 2's streamingtjeneste.

"Anne opfylder alle de kriterier, som vi har drømt om til direktørjobbet i Media City Odense: Lederfaring, branchekendskab, forståelse for kombinationen af kommercielt flair og publicisme – og direkte kendskab til krydsfeltet mellem teknologi og journalistik," udtaler Esben Seerup, direktør for TV 2 Fyn og konstitueret bestyrelsesformand for Media City Odense, i meddelelsen.

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge tiltræder sit nye job 1. januar 2021.

Fynske aktører går sammen om fælles medieklynge 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også