Watch Medier

Redaktionschef for TV 2 Play bliver direktør for ny medieklynge

Redaktionschef fra TV 2 stiller sig fra nytår i spidsen for Media City Danmark, som bl.a. en række mediehuse står bag, og som skal give Odense en styrkeposition inden for medier og medieteknologi.

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge forlader TV 2 og begynder ved årsskiftet som direktør for Media City Odense. | Foto: PR/TV 2

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge, der i dag er redaktionschef hos TV 2 Play, bliver fra årsskiftet direktør for Media City Odense. Det oplyser parterne bag Media City Odense i en pressemeddelelse.

Media City Odense blev præsenteret tidligere på året og har som ambition at opbygge en medietechklynge i Fyns største by. Bag initiativet står TV 2, Jysk Fynske Medier, TV 2 Fyn, Syddansk Universitet og Odense Kommune.

Den kommende direktør for Media City Odense er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har siden været reporter og redaktør hos TV 2 Nyhederne og senest redaktionschef på TV 2 Play Nyhederne, hvor hun bl.a. har haft ansvar for udvikling af nyhedsformater til TV 2's streamingtjeneste.

"Anne opfylder alle de kriterier, som vi har drømt om til direktørjobbet i Media City Odense: Lederfaring, branchekendskab, forståelse for kombinationen af kommercielt flair og publicisme – og direkte kendskab til krydsfeltet mellem teknologi og journalistik," udtaler Esben Seerup, direktør for TV 2 Fyn og konstitueret bestyrelsesformand for Media City Odense, i meddelelsen.

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge tiltræder sit nye job 1. januar 2021.

Fynske aktører går sammen om fælles medieklynge 

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede