Watch Medier

Redaktionschef for TV 2 Play bliver direktør for ny medieklynge

Redaktionschef fra TV 2 stiller sig fra nytår i spidsen for Media City Danmark, som bl.a. en række mediehuse står bag, og som skal give Odense en styrkeposition inden for medier og medieteknologi.

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge forlader TV 2 og begynder ved årsskiftet som direktør for Media City Odense. | Foto: PR/TV 2

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge, der i dag er redaktionschef hos TV 2 Play, bliver fra årsskiftet direktør for Media City Odense. Det oplyser parterne bag Media City Odense i en pressemeddelelse.

Media City Odense blev præsenteret tidligere på året og har som ambition at opbygge en medietechklynge i Fyns største by. Bag initiativet står TV 2, Jysk Fynske Medier, TV 2 Fyn, Syddansk Universitet og Odense Kommune.

Den kommende direktør for Media City Odense er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har siden været reporter og redaktør hos TV 2 Nyhederne og senest redaktionschef på TV 2 Play Nyhederne, hvor hun bl.a. har haft ansvar for udvikling af nyhedsformater til TV 2's streamingtjeneste.

"Anne opfylder alle de kriterier, som vi har drømt om til direktørjobbet i Media City Odense: Lederfaring, branchekendskab, forståelse for kombinationen af kommercielt flair og publicisme – og direkte kendskab til krydsfeltet mellem teknologi og journalistik," udtaler Esben Seerup, direktør for TV 2 Fyn og konstitueret bestyrelsesformand for Media City Odense, i meddelelsen.

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge tiltræder sit nye job 1. januar 2021.

Fynske aktører går sammen om fælles medieklynge 

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs