Watch Medier

Catella-direktør skal lede ejendomssatsning hos Deloitte

Mads Skaarup skal udvikle og lede Deloitte M&A Real Estate efter 17 år hos Catella Corporate Finance. Han glæder sig til at skabe en "førende kommericel og finansiel rådigiver inden for ejendomsrelateret M&A i Norden."

Mads Skaarup, ny chef for Deloitte M&A Real Estate. | Foto: PR / Deloitte

Deloitte har tiltrukket en profil fra ejendomsbranchen til at stå i spidsen for en ny afdeling for ejendomsrelateret M&A-rådgivning. Der er tale om 44-årige Mads Skaarup, der skifter fra en stilling som direktør i Catella Corporate Finance, hvor han har været siden 2003.

"Jeg glæder mig til samarbejdet med Deloitte og markedet med henblik på at skabe en førende kommerciel og finansiel rådgiver inden for ejendomsrelateret M&A i Norden," udtaler Mads Skaarup i en pressemeddelelse.

"For at servicere til tider krævende kunder og sikre en langsigtet ledende markedsposition gælder det om at differentiere sig; for mig indebærer det blandt andet grundig og løbende forberedelse, højt kompetenceniveau og ikke mindst det rigtige hold," fortsætter han.

Hos Deloitte glæder man sig over at have fået Mads Skaarup på holdet. Sigurd Ersted Jensen, leder af Deloittes Corporate Finance-afdeling, udtaler:

"Vi er glade for at have tiltrukket en kapacitet som Mads Skaarup. Med sine solide resultater, stærke omdømme og omfattende netværk, både lokalt og internationalt, er Mads Skaarup den ideelle person til at lede den videre udvikling af Deloitte M&A Real Estate."

Britisk kapitalforvalter køber tidligere Lundbeck-domiciler med værdi af over 650 mio. kr.

Castellum: Investorer retter blikket fra bolig til kontor i Danmark 

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs