Watch Medier

Sportsdirektør hos Discovery bliver ny chefredaktør på JP Aarhus

Efter lidt mere end fire år hos Discovery Networks stopper sportsdirektør for i stedet at vende retur til Jyllands-Posten og en stilling som chefredaktør hos JP Aarhus.

Foto: Ole Lind/IND

I 2016 forlod Christian Thye-Petersen Jyllands-Posten til fordel for Discovery, hvor han senest har haft titel af sportsdirektør, men nu vender han snuden den anden vej. Han bliver således chefredaktør for JP Aarhus. Det bekræfter Jacob Nybroe, ansv. chefredaktør på Jyllands-Posten.

”Jeg synes, det er et scoop af en anden verden. Han er et lokomotiv af kraft og redaktionel ambition. Han fylder meget, hvor han går og står, og han vil sammen med chefredaktøren for lokalaviserne være fantastisk til at forløse den redaktionelle muskel, som vi har på JP Aarhus og lokalaviserne,” siger Jacob Nybroe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs