Watch Medier

TV-kendisser skal lave kommunikation og analyser for Danske Bank

De to tidligere politiske spindoktorer, Michael Kristiansen og Peter Mogensen, der er kendt fra Tirsdagsanalysen på TV 2 News, skal lave analyser og kommunikationsarbejde for Danske Bank.

Peter Mogensen arbejdede for statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S)og Michael Kristiansen for Anders Fogh Rasmussen (V). | Foto: Mik Eskestad/INDBLIK

Danske Bank har hyret to tidligere politiske spindoktorer, Michael Kristiansen og Peter Mogensen, til at lave kommunikations- og analysearbejde, skriver Børsen.

Michael Kristiansen og Peter Mogensen har i flere år optrådt som kommentatorer på TV 2 News, hvor de pt. analyserer dansk politik i Tirsdagsanalysen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs