Watch Medier

Cortrium udpeger ny topchef

Medicoselskabet Cortrium forfremmer Claus Bildsøe Astrup til virksomhedens nye adm. direktør. Han har siddet et år som Cortriums salgschef og kommer med erfaring fra både Coloplast, Novo Nordisk og flere danske startups. 

Claus Bildsøe Astrup går fra en stilling som salgschef til at blive Cortriums nye adm. direktør.

Der skal fart på væksten i medicovirksomheden Cortrium, og det skal selskabets salgschef nu have det øverste ansvar for. Claus Bildsøe Astrup er efter et år som salgschef netop forfremmet til adm. direktør, oplyser Cortrium i en pressemeddelelse.

"Det er min ambition af skabe kraftig vækst i Cortrium på både nye og eksisterende markeder," siger Claus Bildsøe Astrup i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs