EDC-mægler henter PWC-revisor ind som partner

Efter opkøb i Herning har EDC Erhverv Poul Erik Bech fået ny partner i form af PWC-revisor, der har erfaring med finansielle selskaber.
Kasper Ladekjær blev 1. november ny partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herning. | Foto: EDC
Kasper Ladekjær blev 1. november ny partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herning. | Foto: EDC

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herning har fået en ny partner og erhvervsmægler i Kasper Ladekjær, som kommer til EDC, der i august købte Hernings ældre ejendomsmægler EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer.

Kasper Ladekjær kommer fra ni år som revisor hos PWC, hvor han har beskæftiget sig med finansielle selskaber.

Egentlig gik han ikke med tanker om at skifte karrierevej, før telefonen ringede.

"Jeg gik ikke med planer om at skifte job, før jeg blev kontaktet af Poul Erik Bech. Men muligheden for at være med fra starten til at udvikle og styrke EDC Erhverv i Herning virkede meget interessant. Desuden var det en motivationsfaktor, at der er flere forskellige faglige udfordringer at arbejde med," siger Kasper Ladekjær i en pressemeddelelse.

Han kommer selv fra Herning og har arbejdet hos PWC i Herning, hvilket han både Kasper Ladekjær selv og bestyrelsesformand Poul Erik Bech nu regner med at kunne drage fordel af.

"Jeg forventer at kunne tilføre forretningen værdi i form af mit netværk, lokalkendskab og mine erfaringer fra den finansielle verden. Jeg har store forventninger til, at vi kan vækste den allerede eksisterende forretning i Herning," lyder det fra Kasper Ladekjær, som suppleres af Poul Erik Bech.

"Med opkøbet har vi fået mange nye dygtige medarbejdere ombord, og vi er glade for at kunne byde endnu en kompetent kollega velkommen. Kasper Ladekjær indtræder som partner i erhvervsdelen den 1. november. Med Kaspers faglige ballast, sit drive og netværk i Herning kommer vi til at realisere det store potentiale, der i Herning og omegn," siger Poul Erik Bech.

Ifølge CVR-registret talte EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer i 2019 ni ansatte. Med opkøbet voksede Poul Erik Bechs forretning til 62 boligbutikker, 18 erhvervscentre og over 500 medarbejdere.

EDC Poul Erik Bech ekspanderer i Jylland med opkøb af vestligste erhvervscenter

Ny analyse: Attraktive luksusboliger presser virksomhederne ud af byerne

Midt i krisen: Internethandlen har gjort lagerbygninger til en guldrandet forretning 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også