Watch Medier

Tidligere Widex-direktør anbefalet som ny bestyrelsesformand i Ambu

Den tidligere Widex-direktør Jørgen Jensen skal afløse Lars Rasmussen, der ikke genopstiller på medicoselskabet Ambus kommende generalforsamling.

Ambu skal have ny bestyrelsesformand | Foto: Ambu / PR

Ambus bestyrelse foreslår Jørgen Jensen som ny bestyrelsesformand på den kommende generalforsamling 9. december. Det oplyser medicoselskabet til fondsbørsen fredag formiddag.

Jørgen Jensen skal, hvis han bliver valgt, afløse Lars Rasmussen, der ikke genopstiller.

Lars Rasmussen har valgt at smide sin post i puljen, da han også er bestyrelsesformand for Coloplast. Nogle af Ambus ejere mener ikke, at de to hverv kan forenes, da Coloplast overvejer at gå ind på et nyt forretningsområde, som potentielt kan konkurrere med Ambu.

Jørgen Jensen har blandt andet været administrerende direktør i Widex, som han forlod sidste år. Siden har han koncentreret sig om en karriere væk fra direktørrollen og er blandt andet bestyrelsesformand i Velux og 3Shape.

"På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke Lars Rasmussen for hans tid i Ambus bestyrelse og for hans bidrag til de opnåede resultater. Vi er spændte på at sige velkommen til Jørgen Jensen som ny formand. Hans erfaring med at bygge globale virksomheder gennem hurtigt vækst og innovation passer meget godt til Ambus ambition om at blive verdens mest innovative engangsendoskop-spiller," siger Juan Jose Gonzales, direktør i Ambu.

/ritzau/FINANS

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs