Watch Medier

Tidligere udlejningschef hos Kereby skifter til Danbolig Erhverv

Danbolig Erhverv København opgraderer med ny erhvervsmægler til nytår.

Thomas Værn Jensen er efter 10 måneders selvvalgt pause klar til at komme i gang igen "på den anden side af bordet," siger han. | Foto: PR / Danbolig Erhverv

Den tidligere udlejningschef hos den Blackstone-ejede ejendomsforvalter Kereby, Thomas Værn Jensen, bliver fra årsskiftet ny erhvervsmægler hos Danbolig Erhverv København, meddeler erhvervsmægleren.

Her vil han beskæfte sig med større udlejningsopgaver, investeringsejendomme og rådgivning om optimering af ejendomme, fremgår det.

”Vi er stolte over at kunne tiltrække en kapacitet som Thomas, og vi er sikre på, at Danbolig Erhverv København sammen med Thomas vil hæve overliggeren endnu engang. Thomas har et utrolig godt navn i branchen, og netværket er super stærkt indenfor ejendomsbranchen hos udviklere og beslutningstagere," lyder det fra direktør Kenneth Engberg i meddelelsen.

Selv udtaler Thomas Værn Jensen, at han efter 10 måneders selvvalgt pause er klar til at komme i gang igen "på den anden side af bordet."

Han nåede at tilbringe fire år hos Kereby, der tidligere hed 360 North.

Ny ejer af Danbolig Erhverv København – Hillerød-partnere er købt ud

Stad udvider ejerkredsen: Mægler køber sig ind

Mægler mister partner og chef til Fokus Asset Management 

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs