Watch Medier

Novozymes sætter navn på ny strategidirektør

Novozymes har ansat Amy Byrick fra Dupont som nyt medlem af koncerndirektionen. Hendes titel bliver vice president of strategy and business transformation.

Foto: Novozymes/PR

Novozymes har udnævnt Amy Byrick til stillingen som executive vice president of strategy and business transformation, og hun indtræder i samme ombæring i koncerndirektionen.

Det meddeler Novozymes mandag.

Amy Byrick kommer til fra en stilling i Dupont Nutrition and Biosciences (tidligere Danisco) i København, hvor hun har stået i spidsen for den globale føde- og drikkevareforretning.

"Hendes evner vil være bidragende til vores kollektive indsats for at blive en mere kundecentreret virksomhed med bedre kommercielle evner og en spredning af vores portefølje, der skaber højere vedvarende vækst," udtaler adm. direktør Ester Baiget fra Novozymes blandt andet i pressemeddelelsen.

Amy Byrick tiltræder april 2021, hvor hun tager over efter Thomas Videbæk, der har haft stillingen midlertidigt.

Novozymes' forskningsdirektør køber aktier for lidt over 800.000 kr.

Novozymes-chef: "Lettelse" i Bioenergi 

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs