Watch Medier

Galecto henter tidligere chef fra peanutallergi-selskab ind til bestyrelsen

Efter at blive børsnoteret i USA har Galecto hentet den forhenværende topchef for Aimmune Therapeutics, som blev købt af Nestlés sundhedsdivision tidligere på året.

Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Ritzau Scanpix

Børsnoteringen af Galecto i USA har ført nogle ændringer med sig hos det danske biotekselskab.

Således trådte folkene fra den danske kapitalfond Sunstone Life Science for nylig ud af bestyrelsen, og det lader til, at Galecto nu har fundet sin erstatning. I hvert fald oplyser, Galecto, at man har indlemmet en ny person i bestyrelsen, nemlig Jayson Dallas.

Jayson Dallas har senest været adm. direktør for biotekselskabet Aimmune Therapeutics, som især gjorde sig bemærket for sit arbejde med en behandling for peanutallergi. Selskabet blev solgt til Nestlé sundhedsdivision tidligere på året, hvorefter Jayson Dallas også forlod virksomheden.

"Jeg er meget glad for at kunne byde Jayson velkommen til Galectos bestyrelse. Hans ekspertise inden for alle aspeketer af sundhedsindustrien, fra biotek til big pharma og fra lægemiddeludvikling til kommercialisering vil være en vigtig kilde til at viden og vejledning for Galecto mens vi fortsætter gennem en spændende vækstperiode.

Efter børsnoteringen af virksomheden har selskabet sikret sig et overordentligt godt finansieringsgrundlag - virksomheden hentede kort før børsnoteringen også penge fra private investorer - og som sådan regner Galecto med at kunne gå i gang med hele tre fase 2-studier inden for de kommende måneder.

Galecto Biotech havde første handelsdag på børsen – hentede op til 622 mio. kr. 

Sunstone træder ud af bestyrelsen i Galecto efter børsnotering 

Galecto på vej på børsen i USA: Vil hente op til 630 mio kr 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs