Watch Medier

Tidligere frontmand i Sunstone sælger ejerandel

Venturefonden Sunstone har afsluttet et generationsskifte og Peter Benson, fondens medstifter og tidligere managing partner, har nu solgt sin andel.

Foto: PR/Sunstone

Efter tre år er generationsskiftet i venturefonden Sunstone Life Science Ventures færdigt.

Den tidligere ledende partner og nuværende bestyrelsesformand Peter Benson har i den forbindelse solgt sin ejerandel på 20-25 pct.

Det skriver MedWatchs søstermedie KapitalWatch.

"Peter blev 65 år i sommer, og han forbliver aktivt involveret i fonden. Nu må vi se, hvor lang tid han har lyst til det – forhåbentlig lang tid endnu," siger Søren Lemonius til mediet.

Han overtog i marts 2019 opgaven som ledende partner fra netop Benson, der på samme tid overtog formandsposten i venturefondens bestyrelse.

Peter Benson var med til at stifte Sunstone i 2007.

Sunstone rokerer i ledelsen som led i generationsskifte 

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs