Watch Medier

To nye højesteretsdommere på plads

En landsdommer og en tidligere rigsadvokat har bestået deres prøvevoteringer og kan derfor i løbet af det næste halve år kalde sig højesteretsdommere.

Højesteret får to nye dommere. | Foto: Jesper Mortensen

Efter fire prøvevoteringer ved Højesteret kan Ole Hasselgaard og Rikke Foersom se frem til at svinge hammeren ved landets øverste domstol, skriver Horsens Folkeblad.

Som AdvokatWatch skrev i august var Ole Hasselgaard, der er tidligere rigsadvokat og senest har arbejdet i advokatfirmaet Nielsen Nørager, samt landsdommer Rikke Steen Foersom fra Vestre Landsret, indstillet til såkaldt prøvevotering ved Højesteret.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs