Watch Medier

Erfaren porteføljemanager stopper efter kort tid i Danske Bank

Porteføljemanager med over tredive års erfaring har mistet lysten og har derfor sagt sit job op i Danske Bank.

Kim Korsgård Nielsen nåede kun at være en del af Danske Capital i få måneder. Han har mistet lysten til at analysere danske aktier. | Foto: Jens Dresling

Den erfarne porteføljemanager Kim Korsgård Nielsen har været ansat i Danske Capital siden september, men nu har han sagt op. Han har mistet lysten, forklarer han på LinkedIn.

”Det har været en fantastisk rejse igennem Sydbank, ID SparInvest, Alfred Berg Kapitalforvaltning, Carnegie/C WorldWide Asset Management og Danske Capital, men lysten til kun at analysere de samme danske selskaber kvartal efter kvartal... er simpelthen væk,” skriver Kim Korsgård Nielsen på LinkedIn.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs