Watch Medier

Berlingske finder ny udlandsredaktør under eget tag

Redaktør på Berlingskes kulturredaktion bliver ny udlandsredaktør.

Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Da Ida Ebbensgaard forlod Berlingske for at blive redaktionschef hos Zetland, skulle Berlingske finde en erstatning på posten som udlandsredaktør, og det er nu lykkedes at finde en i egne rækker. Birgitte Borup overtager rollen og skifter dermed fra stillingen som redaktør for international kultur, skriver Berlingske.

"Berlingskes læsere er heldigvis dybt optagede af den globale udvikling, og vores opgave på udlandsredaktionen er først og fremmest at være til stede på læsernes vegne. Ikke alene geografisk i skikkelse af vores korrespondenter, men også ved at bringe redaktionens viden i spil og bidrage til en større forståelse af den tid, vi lever i," siger Birgitte Borup.

Den nye udlandsredaktør kom til Berlingske i 2018, hvor hun i første omgang blev ansat som weekendredaktør og siden redaktør for international kultur. Hun har tidligere været redaktør hos DR Nyheder og TV 2 Nyhederne, og hun har drevet egen journalistisk forretning fra New York.

Hun begynder i sit nye job 1. januar.

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Relaterede