Watch Medier

Berlingske finder ny udlandsredaktør under eget tag

Redaktør på Berlingskes kulturredaktion bliver ny udlandsredaktør.

Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Da Ida Ebbensgaard forlod Berlingske for at blive redaktionschef hos Zetland, skulle Berlingske finde en erstatning på posten som udlandsredaktør, og det er nu lykkedes at finde en i egne rækker. Birgitte Borup overtager rollen og skifter dermed fra stillingen som redaktør for international kultur, skriver Berlingske.

"Berlingskes læsere er heldigvis dybt optagede af den globale udvikling, og vores opgave på udlandsredaktionen er først og fremmest at være til stede på læsernes vegne. Ikke alene geografisk i skikkelse af vores korrespondenter, men også ved at bringe redaktionens viden i spil og bidrage til en større forståelse af den tid, vi lever i," siger Birgitte Borup.

Den nye udlandsredaktør kom til Berlingske i 2018, hvor hun i første omgang blev ansat som weekendredaktør og siden redaktør for international kultur. Hun har tidligere været redaktør hos DR Nyheder og TV 2 Nyhederne, og hun har drevet egen journalistisk forretning fra New York.

Hun begynder i sit nye job 1. januar.

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs