Watch Medier

Nyligt fratrådt Ørsted-boss skifter til konkurrent

En af pionererne i amerikansk havvind skifter til konkurrent, blot få måneder efter han forlod Ørsteds havvindselskab i USA. Vi skal være en storaktør, fastslår han.

Foto: Ørsted

Ørsted kan i fremtiden atter kommer til at stå over for sin tidligere både banemand og kollega på det amerikanske havvindmarked. Jeff Grybowski, der stod i spidsen for Deepwater Wind, indtil selskabet blev opkøbt af Ørsted i 2018, skal fremover stå i spidsen for projektudvikleren US Wind, der aktuelt har to havbundlicenser i delstaten Maryland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs