Watch Medier

Svinefirma får ny direktion - medejer træder ud

Selskabet Bovbjerg Genetics, der sælger sopolte til danske svineproducenter, oplever stor efterspørgsel. Derfor får firmaet nu nye kræfter ind i direktionen, mens medejer Bertel Bovbjerg træder ud af firmaet for at drive forældrenes besætning.

Bestyrelsen i Bovbjerg Genetics. Fra venstre Henrik Bovbjerg, Simon Kvartborg, Bertel Bovbjerg, Martin Krusborg Jakobsen, Bertel Hestbjerg og Ivan Damgård. | Foto: PR Bovbjerg Genetics

Hollandsk svinegenetik solgt til danske producenter lader til at være en succesfuld opskrift for firmaet Bovbjerg Genetics, der sælger såkaldte TN70-sopolte fra firmaet Topigs Norsvin.

Derfor vil firmaet nu vokse yderligere, hvilket kræver nye ansigter til at lede selskabet. Bovbjerg Genetics har dermed hyret en ny adm. direktør og produktionsdirektør til at drive den fremtidige udvikling.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs