Watch Medier

Nina Smith er Årets bestyrelsesformand 2020

Økonomiprofessor og formand for Forenet Nykredit Nina smith har fået titlen som Årets bestyrelsesformand bl.a. på baggrund af sin nøglerolle i Nykredits i dag stærke kapitalstruktur.

Nina Smith er af PwC tildelt hæderen som Årets bestyrelsesformand. | Foto: Brian Karmark/IND

Nina Smith er kåret som Årets bestyrelsesformand 2020 for sit arbejde som formand i Forenet Kredit - dermed bliver hun også den første kvinde til at modtage den hæder, skriver Finans.

Bag kåringen står revisionshuset PwC sammen med en jury, der begrunder valget med, at Nina Smith siden valget til formand i Forenet Kredit i marts 2016 har spillet en central rolle i Nykredits udvikling og bl.a. har fået udvidet ejerkredsen til også et inkludere konsortiet af PFA, Pensiondanmark, AP Pension, PKA og MP Pension.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs