Watch Medier

Nina Smith er Årets bestyrelsesformand 2020

Økonomiprofessor og formand for Forenet Nykredit Nina smith har fået titlen som Årets bestyrelsesformand bl.a. på baggrund af sin nøglerolle i Nykredits i dag stærke kapitalstruktur.

Nina Smith er af PwC tildelt hæderen som Årets bestyrelsesformand. | Foto: Brian Karmark/IND

Nina Smith er kåret som Årets bestyrelsesformand 2020 for sit arbejde som formand i Forenet Kredit - dermed bliver hun også den første kvinde til at modtage den hæder, skriver Finans.

Bag kåringen står revisionshuset PwC sammen med en jury, der begrunder valget med, at Nina Smith siden valget til formand i Forenet Kredit i marts 2016 har spillet en central rolle i Nykredits udvikling og bl.a. har fået udvidet ejerkredsen til også et inkludere konsortiet af PFA, Pensiondanmark, AP Pension, PKA og MP Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs