Watch Medier

Skov-direktør stopper efter 16 år

Jørgen Yde Jensen forlader posten som topchef hos Skov efter 16 år som adm. direktør. Hans afløser er fundet og træder til 15. januar.

Foto: PR Skov

Leo Østergaard bliver ny adm. direktør hos agrovirksomheden Skov, hvor han har været ansat siden 2009.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Dermed bliver det også et farvel til posten for Jørgen Yde Jensen, der har været adm. direktør siden 2004.

"Jeg nævnte allerede for halvandet år siden til min formand, at vi skulle starte processen med at finde min efterfølger. Den ide har vi brugt 2020 på at planlægge og implementere," siger Jørgen Yde Jensen i meddelelsen.

Overdragelsen sker fra 15. januar, og i samme forbindelse træder Jørgen Yde Jensen ind i selskabets bestyrelse.

"De næste år vil den professionelle del af min tid være inden for bestyrelsesarbejde. Jeg sidder nu i bestyrelsen for syv virksomheder - heraf som formand i to. Jeg forventer også, at der bliver mere tid til familie, venner m.m.," siger Jørgen Yde Jensen.

Han har sammen med sin efterfølger lavet en 2025-strategi med fokus på opkøb og organisk vækst.

"Jørgen overdrager en virksomhed i topform, og vi har sammen lagt strategien for de kommende år. Jeg er beæret og stolt over den tillid, som bestyrelsen viser mig, og har nu fuld fokus på at eksekvere Skov Gruppens 2025-plan," siger Leo Østergaard.

Skov præsenterede i slutningen af november årsregnskab for 2019/20. Her ramte bundlinjen 100 mio. kr., hvilket var første gang med et trecifret millionoverskud. Også på toplinjen kunne Skov præsentere en fremgang fra 777 mio. kr. i 2018/19 til 892 mio. kr. i 2019/20.

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs