Ny bestyrelse på plads i Proptech Denmark – vil styrke internationalt fokus

Hos Proptech Denmark, ejendomsbranchens teknologi- og innovationsnetværk, byder man nu velkommen til fire nye medlemmer af bestyrelsen, heriblandt Rikke Lykke fra tyske Patrizia. Ifølge adm. direktør oplever man nu et "tiltagende internationalt fokus".
Rikke Lykke fra tyske Patrizia er et af de nye bestyrelsesmedlemmer i Proptech Denmark. | Foto: PR / Patrizia
Rikke Lykke fra tyske Patrizia er et af de nye bestyrelsesmedlemmer i Proptech Denmark. | Foto: PR / Patrizia

Fire nye medlemmer er trådt ind i bestyrelsen hos ejendomsbranchens teknologi- og innovationsnetværk, Proptech Denmark. Det drejer sig om Rikke Lykke, Per Andersen, Thomas Fog og Christina Holberg Fenger, der bringer erfaring med sig fra hhv. Patrizia, PWC, Coor Service Management og Balder. Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

I september beskrev EjendomWatch, hvordan der er stigende interesse blandt udenlandske aktører for investeringer i danske teknologivirksomheder målrettet ejendomme, og ifølge Nadim Stub, adm. direktør i Proptech Denmark, skal den seneste oprustning på bestyrelsesniveau også ses i et internationalt perspektiv.

"Vi oplever en tydelig og øget efterspørgsel for innovation og proptech, samt tiltagende internationalt fokus – både ind og ud. Det er beslutningstagere fra nogle af branchens allerstørste aktører hvad angår ejendomsejere, rådgivere og operatører. Bestyrelsens nye konstellation vil give os mulighed for at favne endnu bredere end tidligere, og det vil komme til udtrykke i form af partnerprojekter, nye initiativer herhjemme og i Norden, samarbejder og aktiviteter," siger Nadim Stub i meddelelsen.

Det nye bestyrelsesmedlem Rikke Lykke er én af dem, der bringer international erfaring og udenlandske forbindelser med sig fra sin chefstilling inden for asset management hos tyske Patrizia, hvor hun også er del af kapitalforvalterens bestyrelse.

"Først når man kommer i direkte dialog med virksomhederne, kan vi for alvor se effekten. Det kan jeg se i Patrizia, hvor vi allerede nu har investeret i en række selskaber. Proptech Denmark er bindeledet mellem de to parter, og jeg vil som nyt bestyrelsesmedlem arbejde for, at mødet i endnu højere grad styrkes på tværs af landegrænser," siger Rikke Lykke.

Mens fire nye profiler træder ind i bestyrelsen, siger man farvel til Martin Federspiel (Flexya), Christian Melgaard (DSB Ejendomme), Arne Vesterdal (Incuba), Tina Bastkjær-Ørholm (C&B Systemer) og Per Holst (Wisehome). Dermed består Proptech Denmarks bestyrelse, hvor Rasmus Juul-Nyholm er formand, nu af 14 medlemmer.

Proptech skal skærpe Coors ejendomsservice

Proptech-startup får millionindsprøjtning af Olav de Lindes investeringsselskab

Udenlandske investorer har fået øjnene op for den danske proptech-scene

Proptech Denmark og Cobblestone-direktør samler op på podcastserie 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også