Watch Medier

Ny annoncørforening udpeger formand og næstformand

Ugen efter arvtager efter Dansk Annoncørforening blev stiftet, har organisationen sat navne på, hvem der skal stå i spidsen for bestyrelsen.

Pia Niemann, marketingdirektør hos Coop, er udpeget som næstformand for Danske Annoncører og Markedsførere. | Foto: PR/Coop

Danske Annoncører og Markedsførere, som formelt blev stiftet i sidste uge, og som samler handsken op efter Dansk Annoncørforening, har valgt, hvem der skal stå i spidsen for bestyrelsen, oplyser organisationen i en meddelelse.

Som formand er valgt Michael Stein, marketingschef hos Semler Mobility, og næstformand bliver Pia Niemann, der er marketingdirektør hos Coop.

Formanden og næstformandem er to ud af i alt seks bestyrelsesmedlemmer, som Danske Annoncører og Markedsførere præsenterede i sidste uge.

Organisationen er en afløser for Dansk Annoncørforening, som i juni meddelte, at foreningen lukker til nytår. Siden da er det blevet forsøgt at stable et alternativ på benene, og det blev præsenteret i oktober under Dansk Erhvervs faner. Organisationen, som altså har fået navnet Danske Annoncører og Markedsførere, blev formelt en realitet ved en stiftende generalforsamling i sidste uge.

Holger Wilcks, direktør for Dansk Annoncørforening, vil efter planen fortsætte i spidsen for den nye organisation.

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs