Watch Medier

Ny annoncørforening udpeger formand og næstformand

Ugen efter arvtager efter Dansk Annoncørforening blev stiftet, har organisationen sat navne på, hvem der skal stå i spidsen for bestyrelsen.

Pia Niemann, marketingdirektør hos Coop, er udpeget som næstformand for Danske Annoncører og Markedsførere. | Foto: PR/Coop

Danske Annoncører og Markedsførere, som formelt blev stiftet i sidste uge, og som samler handsken op efter Dansk Annoncørforening, har valgt, hvem der skal stå i spidsen for bestyrelsen, oplyser organisationen i en meddelelse.

Som formand er valgt Michael Stein, marketingschef hos Semler Mobility, og næstformand bliver Pia Niemann, der er marketingdirektør hos Coop.

Formanden og næstformandem er to ud af i alt seks bestyrelsesmedlemmer, som Danske Annoncører og Markedsførere præsenterede i sidste uge.

Organisationen er en afløser for Dansk Annoncørforening, som i juni meddelte, at foreningen lukker til nytår. Siden da er det blevet forsøgt at stable et alternativ på benene, og det blev præsenteret i oktober under Dansk Erhvervs faner. Organisationen, som altså har fået navnet Danske Annoncører og Markedsførere, blev formelt en realitet ved en stiftende generalforsamling i sidste uge.

Holger Wilcks, direktør for Dansk Annoncørforening, vil efter planen fortsætte i spidsen for den nye organisation.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs