Watch Medier

Ascendis skifter bestyrelsesformand efter næsten 13 år

Michael Wolf Jensen har meddelelt den øvrige bestyrelse i Ascendis, at han ikke søger genvalg til bestyrelsen ved næste generalforsamling. Dermed er der udsigt til et formandsskift i selskabet, der allerede har afløseren klar.

Foto: Kevin Grønnemann

Siden januar 2008 har formanden for danske Ascendis Pharma heddet Michael Wolf Jensen, men fra næste år er det slut.

Efter næsten 13 år i spidsen for selskabet har Michael Wolf Jensen nemlig ikke ønsket genvalg, oplyser det børsnoterede biotekselskab.

Den afgående formand fortsætter dog i selskabet, hvor han siden 2013 har været juridisk direktør.

Ifølge meddelelsen ønsker Wolf Jensen at hellige sig arbejdet i direktionen, hvor de jurdiske spørgsmål kun er blevet flere i takt med at selskabet nærmer sig den første produktlancering. Både EMA og FDA sagsbehandler således netop nu en ansøgning fra det danske selskab om markedsføringstilladelse til det ugentlige væksthormon Transcon hGH.

Som kommende formand har bestyrelsen udset sig Albert Cha.

Han har siden 2014 været menigt medlem af bestyrelsen i Ascendis Pharma og har erfaring som blandt andet ledende partner i kapitalfonden Vivo Healthcare.

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs