Watch Medier

Opstartsselskab henter brancheprofil til stilling som medicinsk direktør

Det hollandske biotekselskab Allero Therapeutics med de danske medstiftere Poul Sørensen og Flemming Steen Jensen har hentet en erfaren profil med en fortid i både Novo Nordisk og Zealand Pharma til posten som medicinsk direktør.

Steven Glazer, medicinsk direktør, Allero Therapeutics | Foto: Steven Glazer / Privat

Biotekselskabet Allero Pharmaceuticals, der har et kraftigt dansk islæt med rødder i ALK, opruster forud for selskabets første forsøg i mennesker med tre lægemiddelhåb og nærtstående kapitalrejsning, der hvis alt går efter planen bliver den største i selskabets historie.

Det sker med ansættelsen af Steven Glazer, der bliver ny medicinsk direktør, og som for det første får til ansvar at bringe de to af Alleros lægemiddelprogrammer, der beskæftiger sig med den autoimmune tarmsygdom, cølikaki, og fødevareallergi – frem til kliniske forsøg i mennesker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede