Watch Medier

Bauer udpeger ny driftsdirektør internt

Programdirektør i Bauer Media overtager også ansvaret som driftsdirektør, efter at den hidtidige profil på posten er blevet hyret af britisk moderselskab.

Foto: PR/Bauer Media Group

Ledelsen i landets største kommercielle radioselskab har gennemført ændringer i organisationen, der også betyder, at selskabet får ny driftsdirektør COO. Det oplyser adm. direktør Jim Receveur til MediaWatch.

For nyligt meldte Bauer ud, at programchefen for Radio 100 og Pop FM, Nanna Bernth, stoppede og stillingen blev nedlagt. I stedet samles det redaktionelle ansvar for alle Bauers kanaler under programdirektør Mikkel Westerkam.

Ud over ansvaret for alle radiokanalerne sætter Mikkel Westerkam sig også på posten som Bauers nye COO, hvor han afløser Tobias Nielsen, der det seneste år har arbejdet for Bauer i London. En aftale, der er blevet forlænget, lyder det fra Jim Receveur.

Ifølge Jim Receveur er det ikke planen, at der skal ske nogen ændringer med Bauers brands.

"Vi besluttede at samle alle vores brands under én person, ligesom det er i andre lande. Men det betyder ikke, at der er andre ændringer på vej," siger han.

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs