Watch Medier

Bauer udpeger ny driftsdirektør internt

Programdirektør i Bauer Media overtager også ansvaret som driftsdirektør, efter at den hidtidige profil på posten er blevet hyret af britisk moderselskab.

Foto: PR/Bauer Media Group

Ledelsen i landets største kommercielle radioselskab har gennemført ændringer i organisationen, der også betyder, at selskabet får ny driftsdirektør COO. Det oplyser adm. direktør Jim Receveur til MediaWatch.

For nyligt meldte Bauer ud, at programchefen for Radio 100 og Pop FM, Nanna Bernth, stoppede og stillingen blev nedlagt. I stedet samles det redaktionelle ansvar for alle Bauers kanaler under programdirektør Mikkel Westerkam.

Ud over ansvaret for alle radiokanalerne sætter Mikkel Westerkam sig også på posten som Bauers nye COO, hvor han afløser Tobias Nielsen, der det seneste år har arbejdet for Bauer i London. En aftale, der er blevet forlænget, lyder det fra Jim Receveur.

Ifølge Jim Receveur er det ikke planen, at der skal ske nogen ændringer med Bauers brands.

"Vi besluttede at samle alle vores brands under én person, ligesom det er i andre lande. Men det betyder ikke, at der er andre ændringer på vej," siger han.

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs