Watch Medier

Bauer udpeger ny driftsdirektør internt

Programdirektør i Bauer Media overtager også ansvaret som driftsdirektør, efter at den hidtidige profil på posten er blevet hyret af britisk moderselskab.

Foto: PR/Bauer Media Group

Ledelsen i landets største kommercielle radioselskab har gennemført ændringer i organisationen, der også betyder, at selskabet får ny driftsdirektør COO. Det oplyser adm. direktør Jim Receveur til MediaWatch.

For nyligt meldte Bauer ud, at programchefen for Radio 100 og Pop FM, Nanna Bernth, stoppede og stillingen blev nedlagt. I stedet samles det redaktionelle ansvar for alle Bauers kanaler under programdirektør Mikkel Westerkam.

Ud over ansvaret for alle radiokanalerne sætter Mikkel Westerkam sig også på posten som Bauers nye COO, hvor han afløser Tobias Nielsen, der det seneste år har arbejdet for Bauer i London. En aftale, der er blevet forlænget, lyder det fra Jim Receveur.

Ifølge Jim Receveur er det ikke planen, at der skal ske nogen ændringer med Bauers brands.

"Vi besluttede at samle alle vores brands under én person, ligesom det er i andre lande. Men det betyder ikke, at der er andre ændringer på vej," siger han.

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs