Watch Medier

Devoteam rokerer rundt i topledelsen

Devoteam Management Consulting får ny managing partner, mens den nuværende rykker over i nyoprettet stilling i konsulenthuset.

Per Gulløv Lundh Eeg overtager rollen som managing partner i Devoteam Management Consulting efter Søren Nielsen. | Foto: Devoteam/PR

Konsulenthuset Devoteam rykker rundt på sine ledelseskræfter, og det betyder, at managing partner for Devoteam Management Consulting, Søren Nielsen, skifter til en nyoprettet stilling som landechef for alle Devoteams aktiviteter herhjemme, skriver Computerworld.

Skiftet efterlader et tomrum, som bliver udfyldt af Per Gulløv Lundh Eeg, der overtager posten som managing partner med ansvar for selskabets 200 danske it-konsulenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs