Watch Medier

Konsulenthus får ny direktør som led i generationsskifte

Den administrerende direktør for konsulenthuset Changegroup, Helle Ørsted, er fratrådt efter knap syv år. Det sker som led i et generationsskifte. Bestyrelsen har indsat Claus Løfberg Jørgensen som midlertidig afløser.

Foto: Changegroup/PR

Konsulenthuset Changegroup har ved udgangen af 2020 sagt farvel til deres administrerende direktør, Helle Ørsted. Dette fremgår i en meddelelse fra Changegroup, hvori det videre oplyses, at Claus Løfberg Jørgensen indsættes som administrerende direktør, indtil en afløser er fundet. Han er i dag seniorrådgiver i selskabet.

"Bestyrelsen har igangsat en proces med henblik på at finde Changegroups næste administrerende direktør, som forventes at være på plads i slutningen af første kvartal 2021," lyder det i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede