Watch Medier

Bunker Holding-arving tager første skridt for at skabe strømlinet koncern

Nina Østergaard Borris, der står til at overtage bunkerolie-koncernen USTC og sidste år blev driftsdirektør, tager nu fat på at tilpasse organisationen. Det sker ved at trække en del af Bunker Holding op i USTC.

Torben Østergaard-Nielsenmed begge sine døtre. | Foto: PR / USTC

Præcis et år efter, at Torben Østergaard-Nielsen for alvor begyndte at overdrage sin shipping- og bunkerolie-koncern, United Shipping & Trading Company (USTC) til sine døtre, annoncerer de nu de første skridt for at tilpasse organisationen.

Det er datteren Nina Østergaard Borris, der som driftsdirektør (COO) for koncernen har taget hul på ændringerne i USTC-gruppen. I første omgang er det planen at skabe en HR- og kommunikationsafdeling for hele gruppen. Det sker ved at tage udgangspunkt i det største selskab, Bunker Holding, som er verdens største leverandør af brændstof til bl.a. skibsfarten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs