Watch Medier

Janssen-chef får bestyrelsespost i amerikansk handelskammer: "En ren win win"

Topchefen i medicinalselskabets Janssens danske afdeling, Julie Enevold Brooker, har sagt ja til en bestyrelsespost i det amerikanske handelskammer Amcham, der arbejder for at forbedre rammevilkårene for amerikanske selskaber i Danmark.

Julie Enevold Brooke, adm. direktør i Janssen Danmark er nu også bestyrelsesmedlem i det amerikanske handelskammer, Amcham. | Foto: Janssen / PR

Julie Enevold Brooker., der til daglig er adm. direktør for medicinalkæmpen Janssens danske afdeling, skal nu også sidde med ved møderne, når bestyrelsen i det amerikanske handelskammer Amcham mødes for at diskutere, hvordan rammevilkårene for amerikanske selskaber i Danmark kan fremmes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs