Watch Medier

Topchefen i Georg Jensen erstattes af finansdirektøren

Adm. direktør Francesco Pesci træder tilbage, og i stedet overtager finansdirektør Mehul Tank topchefposten i smykke- og designvirksomheden Georg Jensen.

Francesco Pesci har efter tre år forladt topchefposten i Georg Jensen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Den danske designvirksomhed Georg Jensen har med øjeblikkelig virkning fået ny topchef, idet italienske Francesco Pesci ikke længere er adm. direktør, men er afløst af er finansdirektør Mehul Tank, skriver Finans med henvisning til en pressemeddelelse.

Francesco Pesci, der tidligere var medlem af bestyrelsen, nåede at være direktør for Georg Jensen i tre år, hvor den primære arbejdsopgave var at redde virksomheden efter store underskud.

"Det har været et privilegium at arbejde i Georg Jensen de seneste tre år. Virksomheden er bedre stillet end for tre år siden, og trods udfordringerne i 2020 afsluttede vi året stærkt. Jeg er stolt af, hvad denne fantastiske virksomhed har opnået og ønsker Georg Jensen al den succes, som virksomheden i sandhed fortjener," udtaler Francesco Pesci i meddelelsen.

Georg Jensen blev opkøbt af selskabet Investcorp fra oliestaten Bahrain i 2012 for 800 mio. kr. og har med en enkelt undtagelse givet underskud hvert år siden.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs