Watch Medier

Gyldendal og medstifter af People's Press går ind i nyt forlag

Produktionsselskabet Impact TV's nye forlag, Impact Press, lægger fra land med tunge forlagsprofiler fra People's Press og Gyldendal som medejere. Forlaget vil fokusere på non-fiktion med journalistisk dna - der også kan omsættes til tv.

Jakob Kvist ser et hul i markedet for de journalistiske, biografiske og debatskabende udgivelser, som han har erfaring med fra People’s Press. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Forlagsmarkedet får en ny spiller, der vil markere sig med debatskabende non-fiktion. Med sig om bord har det nye forlag, Impact Press, erfarne ledelseskræfter, der kender til opskriften.

Forlaget er en knopskydning fra tv-producenten Impact TV med tv-manden Thomas Heurlin som hovedejer og initiativtager. Bestyrelsesformand bliver medstifter og tidligere medejer af forlaget People's Press Jakob Kvist med en ejerandel på 20-25 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også

Relaterede