Watch Medier

Bonnier Publications henter chef til ny redaktionel udviklingsafdeling

En ny redaktionel udviklingsafdeling har set dagens lys hos magasinhuset Bonnier Publications, og i spidsen for den står profil med erfaring fra bl.a. Gyldendal, DR og Microsoft.

Foto: PR/Bonnier Publications

Bonnier Publications har oprettet en ny redaktionel udviklingsafdeling, og den kommer Karen Westman Hertz til at stå i spidsen for. Det oplyser magasinhuset i en meddelelse.

Karen Westman Hertz får reference til indholdsdirektør Elisabeth Halmø, der tiltrådte i 2020. Den nye udviklingsafdeling vil bl.a. have fokus på "løbende udvikling og transformation af redaktionelle processer og nye digitale forretninger", fremgår det.

Karen Westman Hertz har senest stået i spidsen for Microsoft News Danmark og har tidligere været ansat hos bl.a. Mofibo, Gyldendal og DR med fokus på digitale medier. Hun tiltrådte hos Bonnier Publications 1. januar.

Bonnier Publications fusionerede ved årsskiftet med Benjamin Media, som Bonnier-selskabet hidtil var ejer af.

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs