Watch Medier

Berlingske finder ny politisk redaktør i egne rækker

En tidligere Cavlingpris-vinder indtager fra næste måned rollen som politisk redaktør hos Berlingske.

Chris Kjær Jessen (tv.) vandt sammen med Michael Lund og Lars Nørgaard Pedersen Cavlingprisen i 2016. | Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Berlingske har fundet sin nye politiske redaktør. Chris Kjær Jessen, som senest har været souschef på mediets indlandsredaktion, overtager tjansen fra 15. februar, skriver Berlingske selv.

I slutningen af november havde Berlingske faktisk fundet afløseren for Pia Glud Munksgaard, som i begyndelsen af november afslørede, at hun havde fået job hos DR og dermed forlod stillingen som politisk redaktør. Hans Redder var blevet lokket til fra TV 2, men han ombestemte sig. Derfor måtte Berlingske igen på jagt, og valget faldt på Chris Kjær Jessen.

"Chris kender Berlingske og vores strategi til bunds, han er utvivlsomt en meget stærk journalist, og han kender Christiansborg fra sin tid som politisk reporter. Chris har allerede vist, at han har et åbenlyst ledelsestalent fra sin rolle som souschef i Gravergruppen og senest på Indland, hvor han har vikarieret som indlandschef," siger chefredaktør Mette Østergaard.

Chris Kjær Jessen har tidligere været journalist og souschef i Berlingskes gravergruppe og vandt i 2016 Cavlingprisen sammen med Michael Lund og Lars Nørgaard Pedersen for artikelserien "Gyllegate".

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs