Pensionskasseejet investeringsselskab forfremmer et halvt dusin medarbejdere

AIP Management har skudt 2021 i gang med en række forfremmelser.
AIP Management, der bl.a. investerer i vindmølleparker, har netop offentliggjort forfremmelsen af nye medarbejdere. | Foto: Statkraft
AIP Management, der bl.a. investerer i vindmølleparker, har netop offentliggjort forfremmelsen af nye medarbejdere. | Foto: Statkraft

Investeringsselskabet AIP Management har i dag offentliggjort forfremmelsen af en række medarbejdere i organisationen.

Det fremgår af selskabets hjemmeside.

Det drejer sig om seks mandlige medarbejdere, der fordeler sig på en række enheder i investeringsselskabet.

Jannick Brøndum, der kom til AIP fra Mærsk i 2019, og som indtil nu har været såkaldt general counsel, er blevet forfremmet til chef for jura og compliance.

Samtidig er nu tidligere senior asset manager, David Jensen, blevet forfremmet til såkaldt asset director. Han skiftede til AIP Management i 2018 fra restaurationskæden Lêlê, hvor han var midlertidig finansdirektør.

Derudover har man også forfremmet tre medarbejdere i investeringsteamet og en medarbejder med ekspertise inden for risikostyring.

AIP Management er ejet af de danske pensionskasser PKA og Pensam og norske Storebrand, og fokuserer primært på investeringer i energi og infrastruktur i Europa og Nordamerika.

På Linkedin skriver AIP Management, at man i løbet af 2020 i lyset af en voksende portefølje har ansat flere medarbejdere, og at man forventer, at det vil fortsætte i år.

AIP skriver på sin hjemmeside, at man til dato har investeret mere end 4 mia. euro og forventer at investere yderligere 800-1.000 mio. euro per år.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også