Watch Medier

Økonom bliver ny analysechef hos Newsec Advisory

Robin Rich har tidligere haft en tilsvarende stilling hos CBRE, men han kommer senest fra en stilling som seniorøkonom hos Visitdenmark. Han vil blandt andet tage en interesse for hoteller med sig over i sit nye job, siger han til EjendomsWatch.

"Jeg synes, der var nogle udviklingsmuligheder her i Newsec, som jeg godt kunne tænke mig at tage fat på," siger Robin Rich, ny analysechef hos Newsec Advisory. | Foto: PR / Newsec

Robin Rich er fra årsskiftet tiltrådt som ny analysechef hos mæglerfirmaet Newsec Advisory. Det fortæller han til EjendomsWatch.

"Jeg skal arbejde med analyser i alle mulige afskygninger. Jeg kommer selvfølgelig til at sidde meget med data og tal, men jeg skal også arbejde udadvendt med at formidle vores analyser til kunder og medier," siger Robin Rich, der kommer fra en stilling som seniorøkonom hos Visitdenmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs