Watch Medier

Ejendomsmægler-arving: "Jeg er mig meget bevidst om det ansvar jeg har valgt at tage"

Som datter af ejendomsmæglerbranchens grand old man, Poul Erik Bech, hviler ansvaret for familiearven og firmaets kultur tungt på Jane Bech. Gradvis tager hun over i takt med, at hendes far slipper kontrollen. Men det er ikke noget onemanshow, siger hun.

"De ting, man ikke har indflydelse på, store ting i markedet, er ikke det, som man skal bruge sit primære fokus på," siger Jane Bech, medindehaver af EDC Poul Erik Bech. | Foto: PR

I år er det seks år siden, at familien Bech igangsatte generationsskiftet i det imperium, som nu 72-årige Poul Erk Bech har bygget op: Landets største og eneste landsdækkende ejendomsmæglerfirma.

Generationsskiftet har ved skabelsen af Poul Erik Bech Fonden sikret, at mæglerfirmaet ikke ryger samme vej, som branchen i øvrigt er rig af eksempler på: Opkøb og fusioner, der betyder, at ejerskabet havner et sted i udlandet – og mere vigtigt: At sikre, at kulturen og de lokale partneres rolle rundt i landet kan fastholdes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs