Watch Medier

Erfaren M&A-rådgiver er stoppet i britisk investeringsselskab

Stifter og tidligere partner i FIH Partners stopper i britisk investeringsselskab for at blive selvstændig rådgiver.

Arkivfoto. Oscar Mosgaard har forladt britiske Triton Partners, der har base i London, for at blive selvstændig rådgiver. | Foto: Toby Melville/REUTERS / X90004

Oscar Mosgaard, der kan se tilbage på en lang karriere inden for rådgivning af køb og salg af virksomheder samt børsnoteringer, er stoppet i det britiske investeringsselskab, Triton Partners. Det skriver Børsen, og det har han også tidligere meddelt på Linkedin.

Oscar Mosgaard er en profileret herre, der efter en årrække i Carnegie Investment Bank i 2006 var med til at stifte FIH Partners sammen med Kim Bøttkjær. Virksomheden er i dag én af de førende rådgivere inden for virksomhedshandel i Danmark.  

I FIH Partners var Oscar Mosgaard managing partner frem til 2014, hvor han skiftede til konsulenthuset Accenture, for kort efter at tage til Triton Partners, hvor han har været de seneste seks år.

På Linkedin takker Oscar Mosgaard Triton og det fremgår, at han er startet op som selvstændig rådgiver.

M&A-profil træder et skridt tilbage hos FIH Partners  

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs