Watch Medier

Barsk kommentar lærte Mercer-direktør en del om danskerne: Nu vil hun ikke herfra

Dorothee Gnaedinger er vokset op i Tyskland, uddannet i Storbritannien og har fundet sin passion på en helt anden måde end de fleste i finanssektoren. I dag er hun adm. direktør i den danske afdeling af den internationale pensionsmæglervirksomhed Mercer.

Dorothee Gnaedinger er adm. direktør i den danske afdeling af HR-videns-, investeringskonsulent og pensionsmæglervirksomheden Mercer Danmark | Foto: PR

Da Dorothee Gnaedinger, nuværende adm. direktør i Mercer Danmark, er til sit første møde med en potentiel kunde i Danmark, bliver hun mødt af et klart krav.

Inden for de første fem minutter skal hun gøre det lysende klart, hvorfor mødet skal fortsætte, hvorfor den mulige kunde har brug for de ydelser, som den globale HR-, videns-, investerings- og pensionsmæglervirksomhed kan tilbyde, og hvad den unge kvinde med det store røde hår, en tysk opvækst, en angelsaksisk uddannelse og erfaring fra flere steder i verden kan tilbyde ham.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Gasprisen taber lidt højde

Tirsdagens kraftigt forhøjede gaspriser faldt ud på onsdagen lidt tilbage, men nervøsitetetn i markedet er fortsat til stede.

Læs også

Relaterede