Watch Medier

Erfaren topchef og bestyrelseskvinde bliver vicedirektør hos fynske rådgivere

Det er med erfaring fra bl.a. KPMG og Schmidt Hammer Lassen, at den nuværende bestyrelsesformand hos Skala Arkitekter, Bente Damgaard, træder ind som vicedirektør i en af landets største landinspektørvirksomheder.

Efter 14 år hos Schmidt Hammer Lassen sagde den nyudnævnte vicedirektør Bente Damgaard, at hun ville gå bestyrelsesvejen. | Foto: PR

Geopartner Landinspektører har pr. 1. februar udnævnt Bente Damgaard med en fortid som adm. direktør for tegnestuen Schmidt Hammer Lassen Architects som vicedirektør. Det skriver den fynske rådgivningsvirksomhed i en pressemeddelelse.

Ansættelsen sker som led i en mere omfattende styrkelse af direktionen, der fra årsskiftet betød, at Geopartner udnævnte en faglig direktør og en udviklingsdirektør.

Bente Damgaard er statsautoriseret revisor, arbejdede fra 1989 til 2004 hos KPMG og var indtil 2018 topchef hos Schmidt Hammer Lassen, hvor hun i løbet af sit sidste af i alt 14 år også blev partner. Hendes farvel kom godt et halvt år efter, at tegnestuen blev solgt til den amerikanske koncern Perkins+Will.

"Bentes erfaring med at udvikle og drive en arkitektvirksomhed på omtrent samme størrelse som Geopartner og med ledelse og organisering af videnstunge og kreative medarbejdere er netop begrundelsen for hendes ansættelse," lyder det i meddelelsen fra Geopartners direktion, der bl.a. består af adm. direktør og partner Bjarne Jul Jacobsen.

Samtidig fremhæves Bente Damgaards "indgående kendskab til at lede en partnerejet virksomhed med projektorganisering, rådgiverydelser, ressourcestyring samt fokus på medarbejderudvikling og -trivsel."

Bente Damgaard udtalte sidste år – kort efter hun var blevet bestyrelsesformand hos Skala Arkitekter – i et interview med EjendomsWatch, at det var "et naturligt næste skridt for mig at gå bestyrelsesvejen." Siden kom flere bestyrelsesposter til – bl.a. i den familieejede installations- og servicevirksomhed Petrowsky. Selv betegnede hun sit stop hos Schmidt Hammer Lassen som "et succesrigt exit."

Tidligere SHL-topchef redesigner sit arbejdsliv med bestyrelsesvejen

Horsens-arkitekter får tidligere SHL-topchef som bestyrelsesformand

Arkitektfirma mister sin topchef gennem 14 år  

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs